Partners sökes!

Efter några år av research, learning by doing och analys av vinnare/förlorare har vi nu ett vinnande koncept, testat och klart. Nu vill vi skala det tillsammans med dig.Vi vill att du skall vara som vi. Självständig och erfaren men även ödmjuk. Du vet av egen erfarenhet att betydelsen av rätta rekrytering är helt avgörande. Både för den som söker ett nya jobb och företaget som behöver fler resurser. Varesig du själv eller någon annan kan kompensera för felaktiga rekryteringar. Därför finns en marknad för den som förstår vad som krävs. Vi tror du du vet och vi kan erbjuda dig en möjlighet som gör att vi tillsammans kan göra skillnad och ta en marknadsandel-på riktigt.

Vi börjar i Sverige och du väljer vilken del som skall varar din. Tillsammans bestämmer vi hur stor insats du vill göra och om marknaden behöver fler resurser än du själv. Genom dig eller oss, vi bestämmer tillsammans.På plats finns redan de grundkomponenter och verktyg som krävs för att lyckas.  

Vi kallar dem SEARCH-ATTRACT-SELECT.

Det betyder att vi tar fram sökande efter att du satt en kravspec i dialog med kunden. Detta är den del som vi delar oss partners emellan. Du har kundkontakten och avgör tillsammans med din kund ven som till sist får uppdraget. Kvalitetssäkringen fram till det slutliga beslutet gör vår gemensamma avdelning och en del av den ersättning du kommer överens med din kund om går hit.Låter detta som ett utmanande och energigivande koncept? Då är nästa steg att vi träffas. Var och när bestämmer du. Bollen är din nu.

 

Partner